Beurs eigen huis –  bouwen, verbouwen en Inrichten

Beurs eigen huis

Beurs eigen huis – B.E.C. Bouwadvies is te vinden op stand nummer B4.20.
Bezoek de Beurs Eigen Huis en… REALISEER JE DROOMHUIS!
Vrijdag 15 Maart, zaterdag 16 Maart & zodag 17 Maart 2019 van 10.00 – 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht!

[gdlr_divider type=”solid” size=”100%” ]
Eigen huis beurs stand
Bouw of Verbouwing

Er komt veel kijken bij de bouw of verbouwing van een huis en er zijn veel keuzes te maken.
Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland met alles op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten en krijg op al je vragen een antwoord!
Je komt in persoonlijk contact met specialisten welke informeren over alle mogelijkheden en noviteiten.

 [gdlr_divider type=”solid” size=”100%” ]

Beurs eigen huis

 Krijg professioneel bouwadvies!

Nieuwbouw of verbouw. Een bescheiden aanbouw of een ingrijpende renovatie. Van kale kavel tot prachtige Villa. In alle gevallen biedt B.E.C Bouwadvies alles wat u nodig heeft om uw bouwdoelen te bereiken. Of het nu gaat om het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen, het inschakelen van de juiste architect, of praktische ondersteuning bij de feitelijke bouw en oplevering. Wat ons betreft, kan het allemaal. Waarbij u uiteraard zelf bepaalt van welke diensten u precies gebruik wilt maken. Kosten besparen, misverstanden voorkomen,kwaliteit verbeteren. Dat is onze passie.

Aarzel niet en kom langs bij onze stand!

 
 [gdlr_divider type=”solid” size=”100%” ]
bouwadvies op maat
 Extra informatie

Beurs Eigen Huis vindt plaats op 15 t/m 17 Maart in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 14,00 p.p. excl. servicekosten (á €1,75). Kinderen hebben gratis toegang middels een “Kinderticket”. Deze kunt u bestellen via de website van Beurs eigen huis (Realiseer je droomhuis). Tijdens de beurs is er op ZATERDAG en ZONDAG een gratis kinderknutselplein aanwezig voor kinderen van 3 tot 13 jaar. De kinderen mogen hier twee uur lang verblijven. Meer informatie hierover vind je op de website van realiseer je droomhuis.

 [gdlr_divider type=”solid” size=”100%” ]

Plattegrond van de Beurs