010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

24 woningen Bouw begeleiding

Project Info

Project Description

Na een onderhoud inventarisatie van Habeko Wonen, eigenaar van de woningen in de Jacob Marisstraat te Hazerswoude-dorp waaruit is gebleken dat deze woningen een groot onderhoud nodig hadden om weer up to date te zijn volgens de normen van wonen van deze tijd is er overeenstemming bereikt met de lokale aannemer Leune Bouw om deze woningen van een groot onderhoud te voorzien en zijn de werkzaamheden gestart in september 2009.

Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden heeft de aannemer Leune Bouw de ondersteuning van B.E.C Bouwadvies gevraagd om dit project verder te begeleiden.
De reden hier voor was dat de coördinatie werkzaamheden niet volledig ingevuld konden worden waardoor de bouw begeleiding van B.E.C Bouwadvies nodig was.
Vele bewerkingen zijn aan de orde gekomen o.a het vervangen van alle kozijnen van de woningen in voor en achtergevels, het compleet strippen van keukens , badkamers en toiletten.
Ook is er een verbetering aangebracht aan de isolatie van daken ,gevels en begane grond vloeren en werden de slaapkamers en andere ruimtes voorzien van gipsplaten plafonds omdat hier nog brandbare plafonds aanwezig waren. Eveneens werden tijdens het vernieuwen van de plafonds ook rook melders geplaatst.
De kozijnen werden uiteraard direct allemaal voorzien van dubbelglas en ook de elektra voorzieningen werden onder handen genomen zo nodig aangepast naar de standaard normen.

Om de woningen nog meer uitstraling te geven, werden er ook nieuwe luifels boven de voordeuren aangebracht.
De uitdaging van dit project was om voor de kerstvakantie de woningen op te leveren aan Habeko Wonen, eigenaar van deze woningen.
Nadat B.E.C Bouwadvies de bouw begeleiding coördineerde en er een goede samenwerkingwas tussen Habeko Wonen,Leune Bouw en B.E. Bouwadvies
is de deadline gehaald en zijn de woningen naar ieders tevredenheid opgeleverd.

Foto’s van de 24 woningen Bouw begeleiding

[gdl_gallery title=”24 woningen Bouw begeleiding” width=”215″ height=”140″ ]