010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

Avalex

Project Info

Project Description

Regionaal Reinigingsbedrijf te Rijswijk is een inzamelingsbedrijf voor huisvuil en gemische afvalproducten.
Deze worden ingezamelt in diverse gemeenten rondom Den Haag.
De bedrijfsgebouwen bestaan uit een 3 verdiepingen telende kantoorruimte waar de coordinatie plaats vindt van de transporten.
Ook zijn er vele douche gelegenheden op de beganegrond voor eigen personeel. De garage die achter het kantoor gelegen is voorziet ook aan particulieren auto bezitters om keuringen uit te voeren.
Er zijn in deze garage vele keuringen mogelijk. Dit door o.a een smeerkuil van 10 m1, waar ook een rolletestbank voor vracht evenals personen auto’s in de betonnenvloer is geintergreerd.
Vele moderne apparatuur die nodig zijn voor een optimale keuringsprocedure zijn hier in de garage verwerkt.

Buiten is t.b.v  gemische afval inzameling ook een milleu eiland gebouwd waar de burgers die hun gemische afval in kunnen inleveren.
Het beton wat hier gebruikt is,heeft een samenstelling zodanig dat deze vloeistof dicht is ( PBV ) vloeren. Hier staan 10 tallen containers in geintegreerde betonnen sparingen t.b.v het opvangen van dit afval.
Verder is er ook een zoutloods gebouwd voor het voorzien van opslag van strooizout om op snelwegen en provinciale wegen te kunnen strooien in de winter.

Ook is er grote wasstraat met aansluitend een grote hal gebouwd, voor het schoonmaken van de vrachtauto’s en voor nachtelijke opslag van deze vrachtauto’s.
Al het particulieren vuil wordt gewogen op grote geintgreerde weegschalen, die ook vrachtauto’s van een weegresultaat kunnen voorzien.

Al met al een zeer gevarieerd en uitdagend project.

Foto’s van Avalex

[gdl_gallery title=”Avalex” width=”215″ height=”140″ ]