010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

Bouw begeleiding en verbouwing

Project Info

Project Description

Aanbouw / verruiming van woonkamer

Voor dat wij aan de verbouwing zijn begonnen hebben wij de deskundigheid van dhr R Volmer ingeschakeld om er voor te zorgen dat tijdens de aanbouw die wij wilden realiseren geen problemen zouden kunnen ontstaan.

Tijdens de oriëntatie gesprekken die vooraf gingen heeft Dhr Volmer van B.E.C Bouwadvies enkelen tips gegeven waar op gelet moest worden als de verbouwing zou aanvangen.
Een voorbeeld te noemen is dat de overgang van het oude plafond met het nieuwe plafond van de aanbouw wilde wij glad hebben, hier op heeft Dhr. Volmer het advies gegeven dat als er meerdere balken gebruikt zouden worden maar in een wat minder hoge maatvoering er een gladde overgang gecreëerd kon worden.
Ook heeft Dhr Volmer het advies gegeven dat er t.p.v de binnenmuren ook een gladde overgang gemaakt kon worden.
Hier is het advies gegeven dat er een hoogwaardige isolatie materiaal gebruikt moest worden, dit om dat er maar weinig ruimte was om standaard dikte van isolatie toe te passen.
Ook hier is de overgang van de binnenmuren glad afgewerkt, zodanig dat er geen sprong zit in de binnenmuren en dat de wand lekker glad afgewerkt is.

Door advies in te winnen bij B.E.C Bouwadvies en van te voren de ideeën te bespreken alvorens we zijn begonnen, heeft dit tot een optimaal resultaat geleid.

Bedankt voor het advies

Aswin v Es

Foto’s van de Bouw begeleiding en verbouwing

[gdl_gallery title=”Bouw begeleiding en verbouwing” width=”215″ height=”140″ ]