010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

1370 m2 grond

Project Info

Project Description

BERGWEG-ZUID 171

Op de Bergweg-zuid 171 in de gemeente Bergschenhoek vindt  u een Bouwkavel te koop van 1370 m2. De kavel is genoteerd als eigengrond en heeft de afmetingen van +/- 21 m1 x 65 m1.

De bouwkavel grenst aan de achterzijde aan het Lage Bergse Bos, en door de verhoogde ligging aan devoorzijde geeft het een ruimtelijk zicht in de richting van Hilgersberg.

De locatie van het perceel is op de grens van Hilgersberg en Bergschenhoek, en ligt 9,9 km van het centrum van Rotterdam ( Coolsingel ). In de nabije omgeving is er de mogelijkheid tot recreatie o.a;Sportverenigingen ( Hockey,voetbal, paarden manage Hilgersberg.)

Wanneer u hier uw woning realiseerd heeft u uitzicht op het LAGE BERGSE BOS.

Binnen het bestemmingsplan is het mogelijk een nieuwe woning te realiseren, waar van per verdieping wel te verstaan , begane grond ,  1e verdieping  en een verdieping onder het maaiveld van 120 m2 oppervlakte gebouwd mag worden. Gezamenlijk dus 360 m2 . Onder vrijstelling geeft het bestemmingsplan mag er in deze ruimte’s een praktijk ruimte gecreëerd worden.

Wat wilt u nog meer !!!

Door de vrije ligging en de mogelijkheid voor het creeren van een diepe tuin, kunt u vollop genieten van uw privacy.

Op de bouwkavel bevindt zich thans een oude bungalow, die de mogelijheid tot verbouwing biedt.

Wilt u hier uw droomhuis realiseren, dan bestaat de mogelijkheid tot sloop van deze oude woning, en zijn er vele opties mogelijk om optimaal van de kavel gebruik te kunnen maken.

Wij kunnen u ondersteunen met het selecteren van de juiste Architect en aannemer.

Graag komen wij met u in contact, om uw plannen te bespreken.

Klik hier om contact op te nemen met B.E.C Bouwadvies >>

Foto’s van Bouwkavel 1370 m2 Eigen grond

[gdl_gallery title=”Bouwkavel 1370 m2 Eigen grond” width=”215″ height=”140″ ]