010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

Kavels Zoetermeer

Project Info

Project Description

Zoetermeer is een plek waar het goed toeven is. De stad is rijk aan groen en water. Er zijn weinig plekken in de Randstad met zoveel parken, plassen, polders en buitensport– en recreatiemogelijkheden op een steenworp afstand van de diverse woonwijken. Niet voor niets staat Zoetermeer bekend als ‘Stad tussen de parken’. In het oudste deel van de stad zorgt de historische Dorpsstraat voor sfeer. U kunt er gezellig winkelen, uit eten gaan of wat drinken. Midden in de stad ligt het Stadshart met een breed scala aan winkels, warenhuizen, horeca een theater en bioscopen. Op het gebied van vrije tijdsbesteding heeft Zoetermeer wat te bieden ‘The Big Five’. Sportiviteit op nationaal en internationaal niveau. Zoetermeer is goed bereikbaar vanuit Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden. Randstadrail biedt een hoogwaardige openbaar vervoerverbinding met de regio. Kortom, reden genoeg om eens te kijken naar de kavels bouwgrond in Oosterheem.

Kavelaanbod

Wonen in Oosterheem is wonen in een wijk met veel gezichten. Oosterheem leeft en is in alle opzichten
compleet. U vindt er een gevarieerd aanbod aan woningen. Het voorzieningenniveau in Oosterheem is hoog. In Oosterheem is alle ruimte om te spelen, te ontspannen en te recreëren en woont u tussen water en groen. Ook voor een kavelgrond met uw zelf ontworpen huis biedt Oosterheem mogelijkheden, Waterrijk of landelijk wonen. Het kan allemaal in Oosterheem.
Villawijk Parkeiland is omgeven door water en groen en uitstekend bereikbaar vanaf de hoofdwegen.

De vrije -sector kavels in Hoek van Schieland zijn meer landelijk gelegen en liggen op een steenworp afstand van Zoetermeers grote plassengebied Noord Aa.

Wat betreft bouwkundige mogelijkheden t.b.v een bouwkavel, hiervoor kunt u ook terecht bij B.E.C Bouwadvies voor deze mogelijkheden te laten beoordelen.Wanneer er een positief oordeel komt, kunt u ook de eventuele bouwplannen uit laten werken via B.E.C. Bouwadvies.