010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

Volgerlanden

Project Info

Project Description

B.E.C Bouwadvies zullen samen met de organisatie van De Volgerlanden een nieuwe impuls geven aan het opgestarte nieuwbouwproject De Volgerlanden.
Er zullen vrijstaande woningen aangeboden worden door B.E.C Bouwadvies.

In het oosten van nieuwbouwwijk De Volgerlanden, liggen ‘De Heerlijke Erven’, een verzameling van zeven buurten waarin de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht in totaal zo’n 225 kavels realiseert. Deze vrije sector kavels zijn bestemd voor de bouw van woningen door particulieren. De naam de Heerlijke Erven is afgeleid van de verdeling van de erven in de 13e eeuw. Ambachtsheren die grond in leen hadden van de Graaf van Holland verdeelden deze grond aan boeren. Op hun ‘Heerlijke Erven’ bouwden boeren sterke gebouwen. Het eerste erf heeft de naam ‘Onder de Linden’, dat een verwijzing is naar de laatste eigenaar van het erf. Ook past de naam bij de Lindebomen, die het erf begrenzen.

Onder de Linden

Onder de Linden ligt ten oosten van de Vrouwgelenweg, een van de oudste wegen in de Zwijndrechtse Waard. Het erf biedt ruimte aan 45 kavels, met oppervlakten variërend van 435m2 tot 1.474m2. Kosten voor een kavel, vanaf € 230.000. Benieuwd naar de kosten van de andere kavels? Zie hier. Onder de Linden krijgt een geheel eigen karakter en wordt ruim opgezet. Hier kun je stijlvol wonen in een groene omgeving met historie. Je geniet van veel privacy en hebt tegelijkertijd alle scholen, winkels en andere voorzieningen bij de hand.

Maak uw woondromen waar!

Bent u benieuwd wat een vrije kavel u te bieden heeft? En wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij de aankoop en invulling van een vrije kavel? Kom dan eens praten met medewerkers van Project De Volgerlanden. In een oriënterend gesprek kunnen wij u uitgebreid en persoonlijk van dienst zijn.

Foto’s van Volgerlanden

[gdl_gallery title=”Volgerlanden” width=”215″ height=”140″ ]