010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

Diensten

Troubleshooter / Probleemoplosser

Troubleshooter  Probleemoplosser

Als u een verbouwing laat uitvoeren en u denkt dat u er geen grip meer op heeft dan bent u bij B.E.C Bouwadvies aan het juiste adres om uw probleem voor te leggen, en zal met behulp van uw gegevens de problemen tijdens uw verbouwing of nieuwbouw opgelost worden.

Lees hier meer over >>

__

Kosten besparend Bouwadvies

Kosten besparend BouwadviesBouwadvies is het bouwtechnisch onbekende voor de opdrachtgever onder de aandacht brengen, voor het oplossen van knelpunten waar een opdrachtgever op vast loopt tijdens het ontwikkelen van een bouwproject. De vele bouw methodieken en detail toepassingen die in de afgelopen 25 jaar gepasseerd zijn zullen het mogelijk maken om u als opdrachtgever optimaal te kunnen begeleiden tijdens dit bouwproces.

Lees hier meer over >>
__

Bouwbegeleiding

BouwbegeleidingBouwbegeleiding is het incidenteel of projectmatig ondersteunen van de opdrachtgever die zelf niet in de gelegenheid is
of onvoldoende bouwkundige mankracht heeft om een bouwproject tot een goed einde te kunnen begeleiden. Dit kan variĆ«ren van een kleine uitbreiding van een woning of eventueel nieuwbouw hier van, of bijvoorbeeld het verbouwen van een bedrijfspand of sportvereniging.

Oplevering’s ondersteuning

Bouw OpleveringWanneer u een woning / bedrijfspand heeft gekocht of een verbouwing heeft uit laten voeren en de werkzaamheden worden opgeleverd, dan bestaat de mogelijkheid om deskundige ondersteuning aan te vragen bij B.E.C Bouwadvies om de gebreken te inventariseren ten behoeven van het opstellen van een procesverbaal van oplevering.

Bouw Expertise

villa van der sar kleinDoor de 25 jaar bouwervaring in een diversiteit van bouwen die
B.E.C Bouwadvies bezit, zal u vakkundig bijgestaan kunnen worden
om vele vragen die betrekking hebben op een bouwproces te kunnen beantwoorden.

Lees hier meer over >>

__

Bouwcontrole

BouwcontroleBouwcontrole door B.E.C Bouwadvies kan ook in houden dat aan de hand van de planning t.o.v de stand in het werk gecontroleerd wordt of de aannemer zich wel aan de afspraken houd of dat hij afwijkt van de planning, en dat er actie moet komen op de in uitvoering zijnde werkzaamheden. B.E.C Bouwadvies controleerd voor u ook de bewerkingen of deze naar behoren worden uitgevoerd.

Lees hier meer over >>

__

Bouwtekeningen en details

Detail-tekeningenBouwkundige tekeningen en bouwkundige details kunnen in opdracht van u als
opdrachtgever gecontroleerd worden op aansluitingen met tekeningen van uw
onderaannemers om mogelijke knelpunten in een vroeg stadium te kunnen
achter halen. Dit zal kosten besparend zijn en vele ergernissen tijdens het bouwproces voorkomen