010 - 8422334
info@becbouwadvies.nl

Over ons

B.E.C.Bouwadvies, is opgericht door René Volmer.

Met een opleiding Bouwkunde en een werkervaring van 25 jaar van werkvloer tot management, startte hij de onderneming voor u als opdrachtgever, om u optimaal bij te kunnen staan en te laten profiteren van zijn ervaringen.

De projecten die hij mocht begeleiden waren zeer uiteenlopend, van eengezinswoning tot vrijstaande villa, van verbouwingen tot onderhoud.
Ook bedrijfs hallen, kantoorgebouwen en ook bruggen zijn hem niet onbekend.

De diversiteit van bouwen die is opgedaan in 25 jaar, zal het fundament zijn voor de onderneming B.E.C Bouwadvies. Verschillende bedrijven, particuliere woningbezitters en sport verenigingen heeft hij mogen begeleiden tijdens hun bouwactiviteiten.

Tijdens zijn groei in functie bij grote en kleine bouw gerelateerde bedrijven is René Volmer gevormd tot de persoon die met kennis en ervaring de bouw processen beheerst en positief kan beïnvloeden, door dat hij de taal spreekt van de vele bouw disciplines en de passie uitstraalt die u ontvangt bij B.E.C Bouwadvies.

Ervaringsdeskundige

Door zijn ervaringen en expertise en kosten besparingen toe te passen tijdens het bouwen van zijn eigen woning in 1999 kunt u nu ook van deze voordelen gebruik maken, om met passie en wilskracht uw droomhuis te realiseren.