Bouwexpertise nodig? Vraag een offerte aan!

Vraag offerte aan

B.E.C.Bouwadvies – opgericht door René Volmer.

Met een opleiding Bouwkunde en een werkervaring van 25 jaar van werkvloer tot management, startte hij de onderneming voor u als opdrachtgever, om u optimaal bij te kunnen staan en te laten profiteren van zijn ervaringen.

De projecten die hij mocht begeleiden waren zeer uiteenlopend, van eengezinswoning tot vrijstaande villa, van verbouwingen tot onderhoud.
Ook bedrijfs hallen, kantoorgebouwen en ook bruggen zijn hem niet onbekend.

De diversiteit van bouwen die is opgedaan in 25 jaar, zal het fundament zijn voor de onderneming B.E.C Bouwadvies. Verschillende bedrijven, particuliere woningbezitters en sport verenigingen heeft hij mogen begeleiden tijdens hun bouwactiviteiten.

Tijdens zijn groei in functie bij grote en kleine bouw gerelateerde bedrijven is René Volmer gevormd tot de persoon die met kennis en ervaring de bouw processen beheerst en positief kan beïnvloeden, door dat hij de taal spreekt van de vele bouw disciplines en de passie uitstraalt die u ontvangt bij B.E.C Bouwadvies.

B.E.C. Bouwadvies

René Volmer
René VolmerDirecteur
Met een opleiding Bouwkunde en 25+ jaar ervaring in de bouw, is hij in 2009 B.E.C. Bouwadvies gestart.

Succesvolle projecten

Benieuwd naar onze succes verhalen? Bekijk dan al onze projecten!

Bekijk al onze projecten

Wat vinden klanten van ons

Onze partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor uw nieuwe woning, aanbouw of verbouw(ing)? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. U ontvangt binnen 2 werkagen een reactie van ons.

  Voornaam *
  Achternaam *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Waar kunnen wij je mee helpen?